23/04/2021 23/04/2021 Ένα νέο ορχηστρικό βαλς με τη συμμετοχή των Τρικαλινών μουσικών Νεκτάριου Παπαγεωργίου στο κλαρίνο και στο καβάλι, του Γιώργου Αγγέλη στο βιολί και του Κωνσταντίνου Παπαϊωάννου στο κανονάκι, σε σύνθεση και ενορχήστρωση του Βασίλη Κωστούλα. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:      “Waltz of Constantinople” – Orchestral Music by Vassilis Kostoulas Composition – Orchestration: Vassilis Kostoulas Kanoun: Konstantinos...
23 Απριλίου, 2021 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2021 - 21:56

Νέα μουσική σύνθεση: “The Waltz of Constantinople”

Διαδώστε:
Νέα μουσική σύνθεση: “The Waltz of Constantinople”

Ένα νέο ορχηστρικό βαλς με τη συμμετοχή των Τρικαλινών μουσικών Νεκτάριου Παπαγεωργίου στο κλαρίνο και στο καβάλι, του Γιώργου Αγγέλη στο βιολί και του Κωνσταντίνου Παπαϊωάννου στο κανονάκι, σε σύνθεση και ενορχήστρωση του Βασίλη Κωστούλα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

“Waltz of Constantinople” – Orchestral Music by Vassilis Kostoulas Composition – Orchestration: Vassilis Kostoulas Kanoun: Konstantinos Papaioannou Violin: Georgios Aggelis Clarinet – Kaval: Nektarios Papageorgiou.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων