12/12/2019 12/12/2019 Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ριζαρείου στην Αθήνα, όπου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει. Μετά το πέρας της Λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο με θέμα: «Ο Άγιος Λεωνίδης Κλαυσίου και τα πρόσφατα...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 13:00

“Ο Άγιος Λεωνίδης Κλαυσίου και τα πρόσφατα αρχαιολογικά ευρήματα”

Διαδώστε:
“Ο Άγιος Λεωνίδης Κλαυσίου και τα πρόσφατα αρχαιολογικά ευρήματα”

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ριζαρείου στην Αθήνα, όπου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει.

Μετά το πέρας της Λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο με θέμα: «Ο Άγιος Λεωνίδης Κλαυσίου και τα πρόσφατα αρχαιολογικά ευρήματα».

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πανευρυτανικής Ένωσης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας και των Γενικών Αρχείων του Κράτους Ν. Ευρυτανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων