22/09/2020 22/09/2020 Έτσι χαρακτήρισε, ως ο ανωτέρω τίτλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.Εμμανουήλ, πρώην καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, το βιβλίο με τίτλο «Τέχνη και Αποκάλυψη», που εξέδωσε πρόσφατα η Μητρόπολή του. του Θωμά Αναστασιάδη Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο αρχιγραμματέας της Αυτόνομης Αρχιεπισκοπής Αχρίδος του Πατριαρχείου Σερβίας, θεοφιλέστατος Επίσκοπος των Στόβων και τοποτηρητής Στρώμνιτσας, κ. Δαυίδ....
22 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 19:26

“O άνθρωπος καλείται να είναι συν-δημιουργός του κόσμου”

Διαδώστε:
“O άνθρωπος καλείται να είναι συν-δημιουργός του κόσμου”

Έτσι χαρακτήρισε, ως ο ανωτέρω τίτλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.Εμμανουήλ, πρώην καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, το βιβλίο με τίτλο «Τέχνη και Αποκάλυψη», που εξέδωσε πρόσφατα η Μητρόπολή του.

του Θωμά Αναστασιάδη

Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο αρχιγραμματέας της Αυτόνομης Αρχιεπισκοπής Αχρίδος του Πατριαρχείου Σερβίας, θεοφιλέστατος Επίσκοπος των Στόβων και τοποτηρητής Στρώμνιτσας, κ. Δαυίδ.
Το θέμα διαπραγματεύεται, σε άπταιστη Ελληνική γλώσσα, καθ’ όσον ο κ. Δαυίδ είναι Ελληνομαθέστατος, την σχέση της τέχνης με το Ορθόδοξον δόγμα, κατά την περίοδο μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι σήμερα.

Ακολουθεί το εισαγωγικό μήνυμα του κ.Εμμανουήλ και φωτογραφία του εξωφύλλου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων