13/07/2019 13/07/2019 «Θερμότητα» στις ελληνογαλλικές σχέσεις, «απογείωση της ελληνικής οικονομίας» και «ενωμένοι» στην Ευρώπη, ήταν οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποίησε ο απερχόμενος πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα Κριστόφ Σαντεπί, ανοίγοντας την ετήσια γιορτή για την επέτειο της 14ης Ιουλίου που δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης στους κήπους της γαλλικής αρχαιολογικής σχολής. Τον τόνο συγκίνησης έδωσε η Νάνα Μούσχουρη,...
13 Ιουλίου, 2019 - 16:26

Ο εθνικός ύμνος από τη Νάνα Μούσχουρη στη δεξίωση της γαλλικής αρχαιολογικής σχολής

Διαδώστε:
Ο εθνικός ύμνος από τη Νάνα Μούσχουρη στη δεξίωση της γαλλικής αρχαιολογικής σχολής

«Θερμότητα» στις ελληνογαλλικές σχέσεις, «απογείωση της ελληνικής οικονομίας» και «ενωμένοι» στην Ευρώπη, ήταν οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποίησε ο απερχόμενος πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα Κριστόφ Σαντεπί, ανοίγοντας την ετήσια γιορτή για την επέτειο της 14ης Ιουλίου που δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης στους κήπους της γαλλικής αρχαιολογικής σχολής.

Τον τόνο συγκίνησης έδωσε η Νάνα Μούσχουρη, όταν ανέβηκε στην εξέδρα φορώντας τα χρώματα της Γαλλίας – λευκό κουστούμι, γαλάζια μπλούζα και κόκκινο φουλάρι – ώστε να τραγουδήσει αρχικά τους Ύμνους της Ελλάδας, της Γαλλίας και της Ευρώπης και στη συνέχεια παλιές της επιτυχίες, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των προσκεκλημένων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Νίνα Μελισόβα / iellada.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων