05/03/2019 05/03/2019 Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας πραγματοποίησαν μαθητές του 5ου Λυκείου της πόλης. Οι μαθητές της Β’ τάξης του Λυκείου ξεναγήθηκαν στην περιοδική έκθεση του μουσείου για την τοπική εφημερίδα με τίτλο: “Ο Τύπος τον 20ο αιώνα και το φαινόμενο Ελευθερία”. Αφού πληροφορήθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της εφημερίδας και τη δουλειά των συντακτών, στη συνέχεια...
05 Μαρτίου, 2019 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2019 - 21:27

“Ο Τύπος τον 20ο αιώνα και το φαινόμενο Ελευθερία”

Διαδώστε:
“Ο Τύπος τον 20ο αιώνα και το φαινόμενο Ελευθερία”

Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας πραγματοποίησαν μαθητές του 5ου Λυκείου της πόλης. Οι μαθητές της Β’ τάξης του Λυκείου ξεναγήθηκαν στην περιοδική έκθεση του μουσείου για την τοπική εφημερίδα με τίτλο: “Ο Τύπος τον 20ο αιώνα και το φαινόμενο Ελευθερία”. Αφού πληροφορήθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της εφημερίδας και τη δουλειά των συντακτών, στη συνέχεια τους ζητήθηκε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος στο οποίο συμμετείχαν να “γίνουν” οι ίδιοι δημοσιογράφοι και να γράψουν τα δικά τους άρθρα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που τους δόθηκαν. Οι τίτλοι των άρθρων ήταν συγκεκριμένοι και γραμμένοι από το προσωπικό του μουσείου ενώ τα παιδιά επέλεγαν τον τίτλο που πίστευαν ότι θα έκανε εντύπωση στην τοπική κοινωνία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων