09/07/2019 09/07/2019 Το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου 2019, η Παιδική Χορωδία, η Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Πλατανιά, το Μουσικό Εργαστήρι και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), διοργάνωσαν Μουσική Βραδιά με τίτλο: «Παιδί και Μουσική 2019», στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Νικόλαος Δασκαλάκης, ο οποίος στον Χαιρετισμό του, συνεχάρη τα παιδιά, τους...
09 Ιουλίου, 2019 - 16:19
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2019 - 16:20

«Παιδί και Μουσική 2019» στην ΟΑΚ

Διαδώστε:
«Παιδί και Μουσική 2019» στην ΟΑΚ

Το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου 2019, η Παιδική Χορωδία, η Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Πλατανιά, το Μουσικό Εργαστήρι και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), διοργάνωσαν Μουσική Βραδιά με τίτλο: «Παιδί και Μουσική 2019», στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Νικόλαος Δασκαλάκης, ο οποίος στον Χαιρετισμό του, συνεχάρη τα παιδιά, τους γονείς και τους καθηγητές και δήλωσε πως ο Δήμος Πλατανιά θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες.

 

 

 

Μετά το πέρας των Χαιρετισμών, ακολούθησε το Μουσικό Μέρος της εκδήλωσης – το οποίο αποτελούνταν από δημιουργίες μεγάλων συνθετών – την ευθύνη του οποίου είχε η Καθηγήτρια Μουσικής κ. Κυριακή Μπονάτου, Υπεύθυνη της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Πλατανιά και του Μουσικού Εργαστηρίου Πλατανιά-Ταυρωνίτη, η οποία ευχαρίστησε την ΟΑΚ για τη φιλοξενία. Τη Χορωδία Ενηλίκων διηύθυνε ο κ. Ιωάννης Μελαμπιανάκης, Καθηγητής Μουσικής.

Η ΟΑΚ θα συνεχίσει να στηρίζει στην πράξη όλες τις μορφές του Πολιτισμού και ιδιαίτερα τη σχέση των νέων ανθρώπων με αυτές, με σκοπό την εσωτερική καλλιέργεια των αυριανών πολιτών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων