12/04/2024 12/04/2024 Την Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και η Ελληνική Βιβλική Εταιρία διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου της Ευλαμπίας Τσιρέλη, με τίτλο «Περιπέτεια στην Ιερουσαλήμ | Μια ιστορία για το Πάσχα», σε εικονογράφηση της Μελίτας Αντωνιάδου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Παιδικό Ιανό της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3. Λίγα λόγια για το βιβλίο...
12 Απριλίου, 2024 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 17:36

Παρουσίαση βιβλίου «Περιπέτεια στην Ιερουσαλήμ» της Ευλαμπίας Τσιρέλη στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου «Περιπέτεια στην Ιερουσαλήμ» της Ευλαμπίας Τσιρέλη στη Θεσσαλονίκη

Την Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και η Ελληνική Βιβλική Εταιρία διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου της Ευλαμπίας Τσιρέλη, με τίτλο «Περιπέτεια στην Ιερουσαλήμ | Μια ιστορία για το Πάσχα», σε εικονογράφηση της Μελίτας Αντωνιάδου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Παιδικό Ιανό της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα σημείωμα που η Άννα βρίσκει μέσα στο σημειωματάριο του παππού της θα γίνει η αφορμή να ταξιδέψει με τους γονείς της στην Ιερουσαλήμ για το Πάσχα. Στο ταξίδι στους Αγίους Τόπους, η Άννα, ακολουθώντας τις διηγήσεις του Ευαγγελίου, θα βιώσει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Θείο Πάθος στα ιερά προσκυνήματα, θα κατανοήσει τις αρχαίες ρίζες του χριστιανισμού και, μέσα από μια περιπέτεια αναζήτησης, θα διδαχθεί το νόημα της έμπρακτης αλληλεγγύης, της πραγματικής φιλίας και της ανιδιοτελούς αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων