05/10/2020 05/10/2020 Σεμινάρια ξυλόγλυπτης παλαιωμένης εικόνας και καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Οκτωβρίου, στο Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών, στην Καλλιθέα Αττικής. Η παρουσίασή τους θα γίνει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, από τον διδάσκοντα Στάθη Σαββάλα. Οι συμμετέχοντες στο πρώτο σεμινάριο θα διδαχθούν τη χρήση πηλού και καλουπιών ως εκμαγεία, τη...
05 Οκτωβρίου, 2020 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2020 - 9:59

Σεμινάρια βιβλιοδεσίας και παλαιωμένης εικόνας

Διαδώστε:
Σεμινάρια βιβλιοδεσίας και παλαιωμένης εικόνας

Σεμινάρια ξυλόγλυπτης παλαιωμένης εικόνας και καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Οκτωβρίου, στο Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών, στην Καλλιθέα Αττικής.

Η παρουσίασή τους θα γίνει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, από τον διδάσκοντα Στάθη Σαββάλα.

Οι συμμετέχοντες στο πρώτο σεμινάριο θα διδαχθούν τη χρήση πηλού και καλουπιών ως εκμαγεία, τη χρήση ειδικής πάστας για αναπαράσταση φθαρμένου ξύλου, τη μεταφορά εικόνας πάνω στο ξύλο, τη χρήση φύλλων χρυσού, χρωματισμούς και πατίνες παλαίωσης, σφραγίδες επιγραφών, τεχνικές παλαίωσης με κρακελάρισμα.

Όσοι επιλέξουν το δεύτερο σεμινάριο θα διδαχθούν τις βασικές αρχές της βιβλιοδεσίας ενώ θα μάθουν πώς να κατασκευάζουν ένα βιβλίο από την αρχή.

Η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι ελεύθερη αλλά θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Συλλόγου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 17:00-21:00, τηλ.: 210951707

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων