23/02/2023 23/02/2023 «Η εικόνα είναι πολύ βαριά. Γίνονται συνεχείς σεισμοί, οι οποίοι κατέστρεψαν πάρα πολλές πόλεις. Χάθηκαν πολλές ζωές, χάθηκαν πολλές οικογένειες, παιδιά έμειναν χωρίς γονείς, γονείς χωρίς τα παιδιά τους. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά από την αρχή ο Διευθυντής της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, κ. Δημήτρης Ζώτος μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ....
23 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2023 - 21:55

Στη Μεγάλη του Γένους Σχολή δύο μαθητές που γκρεμίστηκε το σπίτι τους στην Αντιόχεια

Διαδώστε:
Στη Μεγάλη του Γένους Σχολή δύο μαθητές που γκρεμίστηκε το σπίτι τους στην Αντιόχεια

«Η εικόνα είναι πολύ βαριά. Γίνονται συνεχείς σεισμοί, οι οποίοι κατέστρεψαν πάρα πολλές πόλεις. Χάθηκαν πολλές ζωές, χάθηκαν πολλές οικογένειες, παιδιά έμειναν χωρίς γονείς, γονείς χωρίς τα παιδιά τους. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά από την αρχή ο Διευθυντής της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, κ. Δημήτρης Ζώτος μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Τόνισε πως «δεν έχουν ληφθεί πολλά μέτρα για τους σεισμούς. Ίσως το πιο θετικό κομμάτι σε αυτήν την ιστορία είναι που πονάμε όλοι μαζί», ενώ συμπλήρωσε σχετικά με τα ελληνοτουρκικά «Εγώ θέλω να πιστέψω ότι ο σεισμός, ο καταστροφικός σεισμός αυτός και με την προσέγγιση της Ελλάδος στην Τουρκία θα ξεκινήσει κάποια νέα εποχή. Θέλω να ελπίζω σε αυτό. Θέλω να το πιστέψω».

Ο κ. Ζώτος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «Τελευταία έκαναν εγγραφή στο σχολείο μας δύο νέα παιδιά των οποίων το σπίτι κατεδαφίστηκε στο καταστροφικό σεισμό. Ήρθε η οικογένεια και πήραμε αυτά τα δύο τα παιδάκια τα οποία είχαν δικαίωμα φοίτησης στο σχολείο μας και τώρα είναι σε μία περίοδο προσαρμογής».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων