13/03/2020 13/03/2020 Στην ανάδειξη της εκκλησιαστικής τέχνης από το 12ο έως και τον 19ο αιώνα θα προχωρήσει το ρωσικό μουσείο στην Αγία Πετρούπολη. Σχεδιάζεται μια αναπροσαρμογή της έκθεσης του κάστρου Μιχαηλόφσκυ η οποία θα αναδείξει την ανάπτυξη της εκκλησιαστικής τέχνης με εικόνες και έργα καλλιτεχνών όπως είναι οι διάσημοι Μιχαήλ Νεστέροφ και Βίκτορ Βασνετσόφ.  Στον πάνω όροφο...
13 Μαρτίου, 2020 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 13:07

Η Εκκλησιαστική Τέχνη στο Ρωσικό Μουσείο

Διαδώστε:
Η Εκκλησιαστική Τέχνη στο Ρωσικό Μουσείο

Στην ανάδειξη της εκκλησιαστικής τέχνης από το 12ο έως και τον 19ο αιώνα θα προχωρήσει το ρωσικό μουσείο στην Αγία Πετρούπολη. Σχεδιάζεται μια αναπροσαρμογή της έκθεσης του κάστρου Μιχαηλόφσκυ η οποία θα αναδείξει την ανάπτυξη της εκκλησιαστικής τέχνης με εικόνες και έργα καλλιτεχνών όπως είναι οι διάσημοι Μιχαήλ Νεστέροφ και Βίκτορ Βασνετσόφ. 

Στον πάνω όροφο του ρωσικού μουσείου θα υπάρχουν εκθέματα από τις αρχές του 18ου αιώνα μέχρι και σήμερα. Για την υλοποίηση μιας τέτοιας αλλαγής απαιτείται και ο απαραίτητος εξοπλισμός τον οποίο επιθυμούν οι υπεύθυνοι του μουσείου να αποκτήσουν άμεσα για να υλοποιηθεί το όνειρο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων