20/05/2019 20/05/2019 Την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00, στο Υπόγειο της Μνήμης του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, ο  Σύλλογος των Φίλων του Μουσείου των Αιγών και του Δικτύου των Μουσείων της Ημαθίας, σε συνεργασία µε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, τιμά τον Βεροιώτη λόγιο, νομικό και ιστορικό Γιώργο Χιονίδη για τη συμβολή του στην έρευνα και τεκμηρίωση της...
20 Μαΐου, 2019 - 13:51

Στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας τιμητική εκδήλωση για τον ιστορικό Γιώργο Χιονίδη

Διαδώστε:
Στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας τιμητική εκδήλωση για τον ιστορικό Γιώργο Χιονίδη

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00, στο Υπόγειο της Μνήμης του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, ο  Σύλλογος των Φίλων του Μουσείου των Αιγών και του Δικτύου των Μουσείων της Ημαθίας, σε συνεργασία µε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, τιμά τον Βεροιώτη λόγιο, νομικό και ιστορικό Γιώργο Χιονίδη για τη συμβολή του στην έρευνα και τεκμηρίωση της τοπικής ιστορίας της Βέροιας.

Τον έπαινο του κ. Γιώργου Χιονίδη θα κάνουν ο δικηγόρος και συγγραφέας κ. Γιώργος Λιόλιος και ο αρχαιολόγος κ. Γιάννης Γραικός.

 

 

πηγή:https://www.laosnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων