04/03/2022 05/03/2022 Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Γ. Καραγιάννης υποδέχθηκε τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Oradea της Ρουμανίας κ. Sorin G. Borza, τον Κοσμήτορα του Τμήματος Θεολογίας π. Constantin Voicu, την Αναπληρώτρια Κοσμήτορα κ. Eva Szekely και τον Λέκτορα του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Θρησκείας...
04 Μαρτίου, 2022 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2022 - 1:29

Στην Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Oradea

Διαδώστε:
Στην Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Oradea

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Γ. Καραγιάννης υποδέχθηκε τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Oradea της Ρουμανίας κ. Sorin G. Borza, τον Κοσμήτορα του Τμήματος Θεολογίας π. Constantin Voicu, την Αναπληρώτρια Κοσμήτορα κ. Eva Szekely και τον Λέκτορα του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Θρησκείας π. Tomoioagă Florin Toader, με σκοπό την ενίσχυση των ακαδημαϊκών δεσμών μεταξύ των δύο θεολογικών Σχολών.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η από κοινού συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus με ανταλλαγή διδασκόντων και φοιτητών και η συνεργασία στην υποβολή κοινών ερευνητικών προτάσεων.

Σκοπός της Θεολογικής Σχολής είναι να διευρύνει τις ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και δημιουργία συνεργειών στα ακόλουθα θέματα:

  • Διεξαγωγή κοινών μαθημάτων και ανταλλαγή φοιτητών.
  • Συνεργασία σε υφιστάμενα ή νέα ακαδημαϊκά προγράμματα.
  • Συνεργασία των ερευνητικών ομάδων και ανάπτυξη κοινών ερευνητικών δραστηριοτήτων (πχ. Συνέδρια, εκδηλώσεις).
  • Σχεδιασμό ή δημιουργία κοινών Μεταπτυχιακών Σπουδών (συνεπιμέλεια εργασιών και διδακτορικών διατριβών.
  • Ανταλλαγή / αμοιβαίες επισκέψεις μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας (ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ, ΕΤΕΠ, και φοιτητών).
  • Δυνατότητα χρήσης υποδομών από φοιτητές και ερευνητές (π.χ. βιβλιοθήκες).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων