11/07/2019 11/07/2019 Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, από κοινού με τους Υφυπουργούς, Σοφία Ζαχαράκη και Βασίλειο Διγαλάκη, πραγματοποίησαν συνάντηση με τους Διευθυντές του Υπουργείου. Η πολιτική ηγεσία εξέφρασε την πρόθεσή της να συνεργαστεί με όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Υπουργείου προκειμένου να υλοποιηθούν οι πολιτικές της Κυβέρνησης για την...
11 Ιουλίου, 2019 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2019 - 18:24

Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας με τους Διευθυντές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Διαδώστε:
Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας με τους Διευθυντές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, από κοινού με τους Υφυπουργούς, Σοφία Ζαχαράκη και Βασίλειο Διγαλάκη, πραγματοποίησαν συνάντηση με τους Διευθυντές του Υπουργείου. Η πολιτική ηγεσία εξέφρασε την πρόθεσή της να συνεργαστεί με όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Υπουργείου προκειμένου να υλοποιηθούν οι πολιτικές της Κυβέρνησης για την παιδεία με ταχείς ρυθμούς στο ακέραιο. Ως άμεσος στόχος τέθηκε το άνοιγμα των σχολείων χωρίς προβλήματα, για το οποίο η Υπουργός ζήτησε να εργαστούν όλοι άοκνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων