16/04/2020 16/04/2020 Οι φοιτητές του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος “Εισαγωγή στη Βυζαντινή Μουσική ΙΙ” έψαλαν από τα σπίτια τους, εγκώμια όπως το “Αι γενεαί πάσαι” και το “Ω γλυκύ μου έαρ” δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βίντεο. “Μένουμε σπίτι και είμαστε όλοι μαζί” είναι το μήνυμα της 70μελής χορωδίας των...
16 Απριλίου, 2020 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2020 - 13:59

Τα εγκώμια από φοιτητές του ΠΑΜΑΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τα εγκώμια από φοιτητές του ΠΑΜΑΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φοιτητές του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος “Εισαγωγή στη Βυζαντινή Μουσική ΙΙ” έψαλαν από τα σπίτια τους, εγκώμια όπως το “Αι γενεαί πάσαι” και το “Ω γλυκύ μου έαρ” δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βίντεο.

“Μένουμε σπίτι και είμαστε όλοι μαζί” είναι το μήνυμα της 70μελής χορωδίας των φοιτητών ενώ η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στον Δρ. Πατρώνα Γεώργιο.

«Στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας και της αναγκαίας στέρησης ακουσμάτων που συνοδεύουν τον αρχικά πένθιμο και στη συνέχεια χαρούμενο και αναστάσιμο εορτασμό της Πασχαλιάς των Ελλήνων, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προσφέρει μια μοναδική και τεχνολογικά αξιοσημείωτη δυνατότητα αναπλήρωσης της προσωπικής μας συμμετοχής στον εκκλησιασμό της εσπέρας των Εγκωμίων», δηλώνουν οι πρυτανικές αρχές το ΠΑΜΑΚ.

Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων