30/01/2022 30/01/2022 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, η Τελετή Εορτασμού των Τριών Ιεραρχών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην Αίθουσα Τελετών. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας Χρυσόστομος Α. Σταμούλης, με θέμα: «Να έχεις ή να είσαι; Οι Τρεις Ιεράρχες και το μυστήριο της πρόσληψης του αδελφού...
30 Ιανουαρίου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2022 - 19:24

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τίμησε τους Προστάτες της Παιδείας

Διαδώστε:
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τίμησε τους Προστάτες της Παιδείας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, η Τελετή Εορτασμού των Τριών Ιεραρχών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην Αίθουσα Τελετών.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας Χρυσόστομος Α. Σταμούλης, με θέμα: «Να έχεις ή να είσαι; Οι Τρεις Ιεράρχες και το μυστήριο της πρόσληψης του αδελφού και του ξένου».

Η Τελετή ξεκίνησε με Ύμνους προς τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών από τη Χορωδία της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ «Τρεις Ιεράρχες», με Χοράρχη τον Επίκ. Καθηγητή Εκκλησιαστικής Μουσικής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του ΑΠΘ, Ιωάννη Λιάκο.

αμσ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων