04/03/2019 04/03/2019 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Διορθόδοξο Κέντρο πραγματοποίησε σήμερα μεικτό τμήμα Γ’& Β΄ Γυμνασίου  του 6ου Ημερήσιου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής στο πλαίσιο του σχολικού πολιτιστικού προγράμματος «Διδασκαλία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω της διδασκαλίας του Ολοκαυτώματος» με συντονίστρια καθηγήτρια την κα Απολλωνία Ξενοπούλου. Το τμήμα συνόδευαν και δύο καθηγητές, η κα Ευαγγελία Λάιου και ο κ. Μιλτιάδης Κορέλης. Τα...
04 Μαρτίου, 2019 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 18:36

Το Διορθόδοξο Κέντρο επισκέφθηκαν μαθητές

Διαδώστε:
Το Διορθόδοξο Κέντρο επισκέφθηκαν μαθητές

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Διορθόδοξο Κέντρο πραγματοποίησε σήμερα μεικτό τμήμα Γ’& Β΄ Γυμνασίου  του 6ου Ημερήσιου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής στο πλαίσιο του σχολικού πολιτιστικού προγράμματος «Διδασκαλία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω της διδασκαλίας του Ολοκαυτώματος» με συντονίστρια καθηγήτρια την κα Απολλωνία Ξενοπούλου. Το τμήμα συνόδευαν και δύο καθηγητές, η κα Ευαγγελία Λάιου και ο κ. Μιλτιάδης Κορέλης. Τα παιδιά συνομίλησαν με τον Διευθυντή του Διορθοδόξου Κέντρου και Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Πεντέλης Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, ενώ πραγματοποιήθηκε workshop με τη φροντίδα των συνεργατών του Κέντρου, κα Καλλιόπη Μαυραγκά και κ. Χρήστο Νάσιο. Τέλος η συντροφιά των μαθητών περιηγήθηκε και ξεναγήθηκε στον Ιερό Ναό και στους χώρους της Ιεράς Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων