11/12/2022 11/12/2022 Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σπουδές στην Ιστορία, την Πνευματικότητα, την Τέχνη και τη Μουσική Παράδοση του Αγίου Όρους» της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, η Αγιορειτική Εστία και ο Εκδοτικός Οίκος Κ. & Μ. Σταμούλη παρουσιάζουν  το βιβλίο των: Δημητρίου Γόνη και μοναχού Παταπίου Καυσοκαλυβίτου:  Παπα-Ιωνά Καυσοκαλυβίτου (+1765)  Νεομαρτυρολογική Συλλογή (Εισαγωγή – Κριτική έκδοση του κειμένου)...
11 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2022 - 8:55

Βιβλιοπαρουσίαση για τον Παπα-Ιωνά Καυσοκαλυβίτη (+1765)

Διαδώστε:
Βιβλιοπαρουσίαση για τον Παπα-Ιωνά Καυσοκαλυβίτη (+1765)

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σπουδές στην Ιστορία, την Πνευματικότητα, την Τέχνη και τη Μουσική Παράδοση του Αγίου Όρους» της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, η Αγιορειτική Εστία και ο Εκδοτικός Οίκος Κ. & Μ. Σταμούλη παρουσιάζουν  το βιβλίο των: Δημητρίου Γόνη και μοναχού Παταπίου Καυσοκαλυβίτου:  Παπα-Ιωνά Καυσοκαλυβίτου (+1765)  Νεομαρτυρολογική Συλλογή (Εισαγωγή – Κριτική έκδοση του κειμένου)

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ώρα 19.00, στο αμφιθέατρο Δ΄ (1ος όροφος) της Θεολογικής Σχολής.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Παναγιώτης Σκαλτσής, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ Συμεών Πασχαλίδης, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ και οι συγγραφείς του βιβλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων