04/10/2019 04/10/2019 Μια ζεστή συνάντηση γνωριμίας για γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 5/10/2019, στις 11:00 στο ιστορικό Ωδείο του Σίμωνα Καρά (Έρσης 9, Λόφος Στρέφη, Αθήνα). Μέσα από μια συνοπτική παρουσίαση, οι γονείς θα ενημερωθούν από τους δασκάλους για τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα του Ωδείου, το πρόγραμμα του έτους (παρουσιάσεις, ηχογραφήσεις κ.λπ.), τα διδασκόμενα...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 10:29

Βυζαντινή μουσική και τραγούδι για παιδιά στο Ωδείο του Σίμωνα Καρά

Διαδώστε:
Βυζαντινή μουσική και τραγούδι για παιδιά στο Ωδείο του Σίμωνα Καρά

Μια ζεστή συνάντηση γνωριμίας για γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 5/10/2019, στις 11:00 στο ιστορικό Ωδείο του Σίμωνα Καρά (Έρσης 9, Λόφος Στρέφη, Αθήνα).

Μέσα από μια συνοπτική παρουσίαση, οι γονείς θα ενημερωθούν από τους δασκάλους για τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα του Ωδείου, το πρόγραμμα του έτους (παρουσιάσεις, ηχογραφήσεις κ.λπ.), τα διδασκόμενα αντικείμενα (Βυζαντινή μουσική, παραδοσιακό τραγούδι και χορό), καθώς και για τον πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο διδασκαλίας τους. Μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν μετά την ενημέρωση σ’ ένα ξεχωριστό ολιγόλεπτο μουσικοκινητικό πρόγραμμα, που θα τους ταξιδέψει μέσα από ένα παμπάλαιο τραγούδι στον πλούτο της ελληνικής παράδοσης και θα τους φέρει σε βιωματική επαφή με τα παραπάνω αντικείμενα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων