16/10/2020 16/10/2020 Στη φροντίδα που πρέπει να λαμβάνουν οι φροντιστές των άλλων επικεντρώνεται το Webinar της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 μέσω διαδικτύου φυσικά. «Η φροντίδα, η αγάπη, η κατανόηση και η υπομονή είναι στοιχεία σπάνια και οι Φροντιστές τα προσφέρουν ανιδιοτελώς στους ανθρώπους που αγαπούν. Οι...
16 Οκτωβρίου, 2020 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2020 - 13:58

Webinar «Φροντίζοντας αυτούς που Φροντίζουν»

Διαδώστε:
Webinar «Φροντίζοντας αυτούς που Φροντίζουν»

Στη φροντίδα που πρέπει να λαμβάνουν οι φροντιστές των άλλων επικεντρώνεται το Webinar της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 μέσω διαδικτύου φυσικά.

«Η φροντίδα, η αγάπη, η κατανόηση και η υπομονή είναι στοιχεία σπάνια και οι Φροντιστές τα προσφέρουν ανιδιοτελώς στους ανθρώπους που αγαπούν. Οι Φροντιστές, όμως, έχουν και αυτοί ανάγκη από φροντίδα και κατανόηση μέσα στο δύσκολο καθημερινό πλαίσιο που διαβιούν. Η 10η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, είναι μία ημέρα που αξίζει να μνημονευθεί και να δοθεί η πρέπουσα σημασία για τους Φροντιστές Ανθρώπων με Άνοια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μητρόπολης για το προσεχές διαδικτυακό σεμινάριο.

Η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος και οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» συνδιοργανώνουν διαδικτυακή δράση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με θέμα: «Φροντίζοντας αυτούς που Φροντίζουν» και Εισηγητή τον Δρ. Προύσκα, Δρ. Γεροντολογίας και Ψυχολόγο, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλος των Μ.Φ.Η. «Άκτιος».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ. 

Η παρακολούθηση του Webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ZOOM.

Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η Ηλεκτρονική Δήλωση εγγραφής σας εδώ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων