23/12/2019 23/12/2019 Σε κλίμα εορταστικό, πραγματοποιήθηκε κατά την 23η Δεκεμβρίου 2019, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο δημοτικό ωδείο Πολυγύρου με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου και της Παιδικής Χορωδίας αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης. Τις διεθνούς φήμης χορωδίες διηύθυναν αντίστοιχα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Μαρια-Εμα Μελιγκοπούλου με φοιτητές της ειδίκευσης Διευθυνσης Χορωδίας του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 21:29

Χριστούγεννα με διεθνούς φήμης χορωδίες στον Πολύγυρο

Διαδώστε:
Χριστούγεννα με διεθνούς φήμης χορωδίες στον Πολύγυρο

Σε κλίμα εορταστικό, πραγματοποιήθηκε κατά την 23η Δεκεμβρίου 2019, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο δημοτικό ωδείο Πολυγύρου με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου και της Παιδικής Χορωδίας αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης.

Τις διεθνούς φήμης χορωδίες διηύθυναν αντίστοιχα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Μαρια-Εμα Μελιγκοπούλου με φοιτητές της ειδίκευσης Διευθυνσης Χορωδίας του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης τους Μάριο Δασκαλάκη, Στέλλα Τζίνα, Παναγιώτα Ψυρογιάννη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν θεσπέσια άσματα, τα Αγγλικά Κάλαντα, το περίφημο Άγια Νυχτα, Κάλαντα Φιλιππίνων, Σελήνη και Αστέρια, Λατινικό Ύμνο του 17ου αι. καθως και Παραδοσιακά Κάλαντα. Τους μικρούς χορωδούς υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Δήμου Πολυγύρου Χρήστος Βορδός και ένα κατάμεστο θέατρο από φιλόμουσους και φίλους της Παιδικής Χορωδίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων