22/06/2019 22/06/2019 Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ. με το University of Belgrade της Σερβίας, θα χορηγηθούν δεκαπέντε (15) υποτροφίες, σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές, για την παρακολούθηση θερινών μαθημάτων Σερβικής γλώσσας και Πολιτισμού, από 15 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου, 2019. Η υποτροφία περιλαμβάνει απαλλαγή διδάκτρων, δωρεάν παροχή σίτισης και στέγασης σε φοιτητικές εστίες του...
22 Ιουνίου, 2019 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2019 - 11:15

Υποτροφίες για την εκμάθηση της σερβικής γλώσσας

Διαδώστε:
Υποτροφίες για την εκμάθηση της σερβικής γλώσσας

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ. με το University of Belgrade της Σερβίας, θα χορηγηθούν δεκαπέντε (15) υποτροφίες, σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές, για την παρακολούθηση θερινών μαθημάτων Σερβικής γλώσσας και Πολιτισμού, από 15 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου, 2019.

Η υποτροφία περιλαμβάνει απαλλαγή διδάκτρων, δωρεάν παροχή σίτισης και στέγασης σε φοιτητικές εστίες του Βελιγραδίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν μαζί με μια σύντομη συνοδευτική επιστολή, στην οποία θα πρέπει να αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα Σερβικών στην ηλεκτρονική διέυθυνση [email protected] μέχρι την 1 Ιουλίου 2019, με κοινοποίηση στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων ([email protected] ).

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων αιτήσεων θα υπερβαίνει τις 15, η τελική επιλογή θα γίνει από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων