17/11/2020 17/11/2020 Σε ψηφιακό Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ειρήνη, τη φιλία και τη συναδέλφωση των λαών θα συμμετάσχει η Χορωδία Ζακύνθου «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19.00. Η χορωδία, που συγκροτήθηκε εδώ και πολλά χρόνια στη γειτονιά του Αγίου Θεοφίλου του Ζακυνθίου, θα συμμετάσχει με ένα βίντεο, στο...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 13:52

Σε Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών θα συμμετάσχει «Η Φανερωμένη»

Διαδώστε:
Σε Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών θα συμμετάσχει «Η Φανερωμένη»

Σε ψηφιακό Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ειρήνη, τη φιλία και τη συναδέλφωση των λαών θα συμμετάσχει η Χορωδία Ζακύνθου «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19.00. Η χορωδία, που συγκροτήθηκε εδώ και πολλά χρόνια στη γειτονιά του Αγίου Θεοφίλου του Ζακυνθίου, θα συμμετάσχει με ένα βίντεο, στο οποίο θα ερμηνεύει ένα τραγούδι διαδικτυακά (3-7 λεπτά). Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει ένα τραγούδι που έγραψε ο μαέστρος της Σταμάτης Φιλιακός (στίχοι και μουσική) και το οποίο θα ακουστεί για πρώτη φορά. Τo Φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικό και θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις συμμετέχουσες χορωδίες, ενώ θα δημιουργηθεί ένα ψηφιακό βιβλίο με όλες τις συμμετοχές.

Πηγή: imerazante.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων