12/02/2022 12/02/2022 Με μήνυμα του προς κλήρο και λαό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος γνωστοποιεί ότι τις τελευταίες ημέρες ημέρες υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας ενός «μικρού ατυχήματος», όπως αναφέρει, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, γίνεται γνωστό ότι την δεδομένη στιγμή δεν είναι δυνατόν να ασκήσει τα...
12 Φεβρουαρίου, 2022 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2022 - 9:28

Μητροπολίτης Ατλάντας: Υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ατυχήματος

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ατλάντας: Υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ατυχήματος

Με μήνυμα του προς κλήρο και λαό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος γνωστοποιεί ότι τις τελευταίες ημέρες ημέρες υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας ενός «μικρού ατυχήματος», όπως αναφέρει, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ωστόσο, γίνεται γνωστό ότι την δεδομένη στιγμή δεν είναι δυνατόν να ασκήσει τα ποιμαντικά του καθήκοντα.

Στο μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρει πως «υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η συνήθης γαλήνη τίθεται προσωρινά στην άκρη από αναπάντεχα γεγονότα. Κανείς από εμάς δεν είναι απρόσβλητος από τέτοια γεγονότα και από τη στιγμή που θα εμφανισθούν πρέπει να τους δίνουμε ολοκληρωτικά την προσοχή μας.

Πριν από λίγο καιρό, αντιμετώπισα ένα μικρό ατύχημα, και παρόλο που είναι φυσιολογικό για τους ανθρώπους να συνεχίζουν να ζουν την καθημερινότητά τους έπειτα από τέτοια γεγονότα, θεώρησα ότι θα ήταν σοφή και ασφαλής απόφαση να αναζητήσω ιατρική συμβουλή. Τις τελευταίες μέρες υποβλήθηκα σε εξετάσεις για να λάβω μια ακριβή αξιολόγηση και στη συνέχεια να ακολουθήσω την κατάλληλη θεραπεία. Με χαρά σας πληροφορώ ότι είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και εξακολουθώ να αναπαύομαι σύμφωνα με τις συμβουλές των γιατρών μου».

Σε άλλο σημείο του μηνύματος του ο Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος απευθύνει κάλεσμα για προσευχή και, μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Σε πνεύμα ταπεινοφροσύνης, συνεχίζω να προσεύχομαι με θέρμη για όλους τους πιστούς της Μητροπόλεώς μας και προσβλέπω να επιστρέψω σύντομα στα ποιμαντικά καθήκοντα μου με όλες μου τις δυνάμεις. Καθώς επιθυμώ να τηρήσω τις συμβουλές των γιατρών μου, ελπίζω να κατανοείτε την επιθυμία μου να αποφύγετε τα τηλεφωνήματα, τις επισκέψεις και τα δώρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όταν είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επικεντρωθώ στην ανάπαυση».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων