12/01/2024 12/01/2024 Την Αγιοβασιλόπιτα του γραφείου της, τιμώντας το ελληνικό έθιμο, έκοψε η ομογενής ταμίας της κομητείας του Κουκ, στο Ιλινόις, Μαρία Πάππας (Maria Pappas). Προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμανουήλ Κουμπαράκης, ο οποίος ευχήθηκε για τη νέα χρονιά στους εργαζόμενους αλλά και στους κατοίκους του Κουκ. Παρευρέθηκαν επίσης και...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2024 - 11:35

Ο Μητροπολίτης Σικάγου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα στην κομητεία του Κουκ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σικάγου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα στην κομητεία του Κουκ

Την Αγιοβασιλόπιτα του γραφείου της, τιμώντας το ελληνικό έθιμο, έκοψε η ομογενής ταμίας της κομητείας του Κουκ, στο Ιλινόις, Μαρία Πάππας (Maria Pappas). Προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμανουήλ Κουμπαράκης, ο οποίος ευχήθηκε για τη νέα χρονιά στους εργαζόμενους αλλά και στους κατοίκους του Κουκ.

Παρευρέθηκαν επίσης και οι γενικοί πρόξενοι Καναδά, Χιλής, Κροατίας, Αιγύπτου, Γερμανίας, Γουατεμάλας, Κορέας, Λιθουανίας, Περού, Ρουμανίας, Πολωνίας, Ελβετίας και Τουρκίας.

Την Αγιοβασιλόπιττα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σικάγου κ. Ναθαναήλ.

Πληροφορίες – Φωτογραφίες: Εθνικός Κήρυκας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων