03/11/2019 03/11/2019 Τα ονομαστήρια του εόρτασε χθες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Για πρώτη φορά ως Αρχιεπίσκοπος Αμερικής. Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου θέλοντας να τιμήσει τα ονομαστήρια του κ. Ελπιδοφόρου, με ανάρτηση της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης έκανε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με αναφορά σε παλαιότερη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην Μητρόπολη Κωνσταντίας, όντας Μητροπολίτης Προύσης....
03 Νοεμβρίου, 2019 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2019 - 10:57

Προσκυνώντας τον Άγιο Ελπιδοφόρο

Διαδώστε:
Προσκυνώντας τον Άγιο Ελπιδοφόρο

Τα ονομαστήρια του εόρτασε χθες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Για πρώτη φορά ως Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου θέλοντας να τιμήσει τα ονομαστήρια του κ. Ελπιδοφόρου, με ανάρτηση της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης έκανε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με αναφορά σε παλαιότερη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην Μητρόπολη Κωνσταντίας, όντας Μητροπολίτης Προύσης.

Μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος είχε προσκυνήσει και μια τοιχογραφία του 12ου αιώνα στο εξωκκλήσι του Αγίου Θεοδώρου στη Σωτήρα Αμμοχώστου, που εικονίζει τον Άγιο Ελπιδοφόρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων