03/04/2024 03/04/2024 «Θα έχετε ακούσει πολλές φορές που λένε ότι ο χρόνος τα θεραπεύει όλα. Όμως υπάρχουν πράγματα τα οποία ο χρόνος δεν τα θεραπεύει», σημειώνει εισαγωγικά ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο πρόσφατο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο μέσο κοινωνικής δικτυώσεως Instagram. «Ο χρόνος απλά μας βοηθάει να μαθαίνουμε να ζούμε με τον πόνο», επισημαίνει ο...
03 Απριλίου, 2024 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 9:32

Αυστραλίας Μακάριος: «Η Εκκλησία και ο Χριστός νοηματοδοτούν τη ζωή μας»

Διαδώστε:
Αυστραλίας Μακάριος: «Η Εκκλησία και ο Χριστός νοηματοδοτούν τη ζωή μας»

«Θα έχετε ακούσει πολλές φορές που λένε ότι ο χρόνος τα θεραπεύει όλα. Όμως υπάρχουν πράγματα τα οποία ο χρόνος δεν τα θεραπεύει», σημειώνει εισαγωγικά ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο πρόσφατο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο μέσο κοινωνικής δικτυώσεως Instagram.

«Ο χρόνος απλά μας βοηθάει να μαθαίνουμε να ζούμε με τον πόνο», επισημαίνει ο Σεβασμιώτατος, προσθέτοντας ότι η Εκκλησία και ο Χριστός μάς πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα: «Η Εκκλησία και ο Χριστός νοηματοδοτούν τη ζωή μας και μπορεί να έχουμε πόνο, αλλά η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη χαρά».

Ακολουθεί η ανάρτηση με το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων