22/02/2024 22/02/2024 Επίσκεψη στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ πραγματοποίησε την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, ο Πρέσβης του Ισραήλ στη χώρα κ. Amir Maimon. Ο κ. Maimon έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο. Κατά τη συνάντησή τους, αναπτύχθηκε γόνιμη συζήτηση επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης του Ισραήλ ενημέρωσε...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 9:09

Επίσκεψη του Πρέσβη του Ισραήλ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Πρέσβη του Ισραήλ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Επίσκεψη στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ πραγματοποίησε την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, ο Πρέσβης του Ισραήλ στη χώρα κ. Amir Maimon.

Ο κ. Maimon έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο. Κατά τη συνάντησή τους, αναπτύχθηκε γόνιμη συζήτηση επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης του Ισραήλ ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τον Σεβασμιώτατο να επαναλαμβάνει την έκκλησή του για παύση της εμπολέμου καταστάσεως και επικράτηση της ειρήνης. Θερμή ήταν η αναφορά αμφοτέρων στην ευεργετική παρουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και τη συμβολή του προς την κατεύθυνση της ειρηνεύσεως στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος ενημέρωσε τον κ. Maimon για την επικείμενη Αποστολική Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Αυστραλία, κατά την κορύφωση των επετειακών εορτασμών για την εκατονταετηρίδα της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων