15/06/2023 15/06/2023 Στην ανείπωτη τραγωδία με θύματα εκατοντάδες κατατρεγμένους συνανθρώπους μας, η οποία σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου αναφέρθηκε με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. “Αισθήματα συντριβής από την είδηση του πολύνεκρου ναυαγίου στη Μεσόγειο, αντίκρυ από τις ακτές της Μεσσηνίας. Μια ανείπωτη τραγωδία με θύματα εκατοντάδες κατατρεγμένους συνανθρώπους μας. Οι κραυγές...
15 Ιουνίου, 2023 - 8:44

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Μεσόγειο

Διαδώστε:
Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Μεσόγειο

Στην ανείπωτη τραγωδία με θύματα εκατοντάδες κατατρεγμένους συνανθρώπους μας, η οποία σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου αναφέρθηκε με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.

“Αισθήματα συντριβής από την είδηση του πολύνεκρου ναυαγίου στη Μεσόγειο, αντίκρυ από τις ακτές της Μεσσηνίας. Μια ανείπωτη τραγωδία με θύματα εκατοντάδες κατατρεγμένους συνανθρώπους μας. Οι κραυγές τους παρασύρθηκαν κι εκείνες στον βυθό της θάλασσας. Δεν μπόρεσαν να ακουστούν από τους σύγχρονους «δουλέμπορους» που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη ανάγκη”, έγραψε.

“Οι ισχυροί της γης, οφείλουν να δράσουν αποφασιστικά”

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος στο μήνυμά του ζητά από τους ισχυρούς της γης να δράσουν αποφασιστικά ενώ θεωρεί χρέος την άρθρωση κραυγής αγωνίας για το ζήτημα.

“Μήτε από τους ισχυρούς της γης, που οφείλουν να δράσουν αποφασιστικά για τον τερματισμό του συνεχιζόμενου δράματος. Χρέος μας, να αρθρώσουμε τη δική μας κραυγή αγωνίας, προς υπεράσπιση του προσώπου του πλησίον ως εικόνας Θεού. Είθε ο Παντοδύναμος να ενισχύει τους διασώστες που εξακολουθούν να αναζητούν επιζώντες και να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων”, καταλήγει το μήνυμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων