08/09/2019 08/09/2019 Με την συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών πραγματοποιήθκε σήμερα το ετήσιο Ελληνικό Φεστιβάλ της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας-Κοινότητας Parramatta και Περιχώρων του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Ήταν το 6ο κατά σειρά “Let’s Go Greek Festival, Parramatta” το οποίο είχε διαφημιστεί σε όλα σχεδόν τα προάστια του Σίδνεϊ με αφίσες σε κεντρικούς δρόμους και διαφημίσεις σε μέσα ενημέρωσης. Στο...
08 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2019 - 15:05

Ο Αρχιεπ. Μακάριος στο «Let’s Go Greek Festival, Parramatta»

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Μακάριος στο «Let’s Go Greek Festival, Parramatta»

Με την συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών πραγματοποιήθκε σήμερα το ετήσιο Ελληνικό Φεστιβάλ της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας-Κοινότητας Parramatta και Περιχώρων του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Ήταν το 6ο κατά σειρά “Let’s Go Greek Festival, Parramatta” το οποίο είχε διαφημιστεί σε όλα σχεδόν τα προάστια του Σίδνεϊ με αφίσες σε κεντρικούς δρόμους και διαφημίσεις σε μέσα ενημέρωσης.

Στο Φεστιβάλ παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο υπουργός Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων της ΝΝΟ, John Sidoti, βουλευτές, δημοτικοί αξιωματούχοι της περιοχής, ο πρόεδρος της Ενορίας-Κοινότητας Κοσμάς Δημητρίου και άλλοι παράγοντες από την Ομογένεια και ευρύτερα.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων