08/06/2023 08/06/2023 Την επίσκεψη του δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος την Πέμπτη, 8 Ιουνίου. Ο κ. Οικονομόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Σύδνεϋ ενόψει της έναρξης σειράς προγραμματισμένων συναυλιών του στην Αυστραλία, επισκέφθηκε την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, προκειμένου να υποβάλει τα σέβη του στον Αρχιεπίσκοπο και να λάβει την ευλογία...
08 Ιουνίου, 2023 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2023 - 11:35

Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Την επίσκεψη του δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος την Πέμπτη, 8 Ιουνίου.

Ο κ. Οικονομόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Σύδνεϋ ενόψει της έναρξης σειράς προγραμματισμένων συναυλιών του στην Αυστραλία, επισκέφθηκε την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, προκειμένου να υποβάλει τα σέβη του στον Αρχιεπίσκοπο και να λάβει την ευλογία του.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος καλωσόρισε εγκάρδια τον καλλιτέχνη και τον δέχθηκε στο αρχιεπισκοπικό γραφείο όπου συζήτησαν για τη ζωή της Ελληνικής Ομογένειας στην πέμπτη ήπειρο, καθώς και για την προσφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Στο τέλος της συναντήσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Οικονομόπουλο να έχει γόνιμη επικοινωνία με το κοινό της Ομογένειας κατά το υπόλοιπο της παραμονής του στην Αυστραλία, και καλή επιστροφή στην φιλτάτη πατρίδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων