31/03/2022 31/03/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Rose Bay του Σύδνεϋ, βοηθούμενος από τον εφημέριο του Ναού, π. Γεράσιμο Κούτσουρα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος μίλησε στο εκκλησίασμα και υπενθύμισε...
31 Μαρτίου, 2022 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2022 - 12:10

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία των Τιμίων Δώρων στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Rose Bay

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία των Τιμίων Δώρων στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Rose Bay

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Rose Bay του Σύδνεϋ, βοηθούμενος από τον εφημέριο του Ναού, π. Γεράσιμο Κούτσουρα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος μίλησε στο εκκλησίασμα και υπενθύμισε την αξία της περισυλλογής και της προσευχής, προτρέποντας να αφιερώνουμε λιγότερο χρόνο στις άσκοπες συζητήσεις, ενώ παρότρυνε τους πιστούς να περιλαμβάνουν στις προσευχές τους τον Αρχιεπίσκοπο και πνευματικό τους πατέρα.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων