11/01/2024 11/01/2024 Την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote, επισκέφθηκε το Κέντρο Φροντίδας τρίτης ηλικίας «Βασιλειάδα» στο προάστιο Fawkner της Μελβούρνης και ευλόγησε την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα, σε μια σεμνή τελετή με την παρουσία των ενοίκων και του προσωπικού της «Βασιλειάδος». Ο Θεοφιλέστατος, ο οποίος διατελεί και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 11:21

Στην αιχμή των προτεραιοτήτων της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας η «Βασιλειάδα»

Διαδώστε:
Στην αιχμή των προτεραιοτήτων της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας η «Βασιλειάδα»

Την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote, επισκέφθηκε το Κέντρο Φροντίδας τρίτης ηλικίας «Βασιλειάδα» στο προάστιο Fawkner της Μελβούρνης και ευλόγησε την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα, σε μια σεμνή τελετή με την παρουσία των ενοίκων και του προσωπικού της «Βασιλειάδος».

Ο Θεοφιλέστατος, ο οποίος διατελεί και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, απηύθυνε σε όλους τις προσωπικές ευχές του για το νέο έτος 2024 και παράλληλα μετέφερε το πατρικό ενδιαφέρον, καθώς και την αγάπη και τις εγκάρδιες ευχές του Ποιμενάρχου τους, Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Επίσης, ευχαρίστησε τα μέλη του προσωπικού για την αφοσίωση που επιδεικνύουν κατά την επιτέλεση του έργου τους, ενώ διαβεβαίωσε ότι η υποστήριξη του Κέντρου Φροντίδας της «Βασιλειάδος» στο Fawkner βρίσκεται στην αιχμή των προτεραιοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων