13/04/2022 13/04/2022 Τροποποιείται το πρόγραμμά του για τη Μεγάλη Εβδομάδα Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, και ως εκ τούτου τροποποιείται το πρόγραμμά του για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα. Δεδομένου ότι ο Θεοφιλέστατος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό τις επόμενες ημέρες, δεν θα παραστεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις που...
13 Απριλίου, 2022 - 13:09

Θετικός στον κορωνοϊό ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως

Τροποποιείται το πρόγραμμά του για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, και ως εκ τούτου τροποποιείται το πρόγραμμά του για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα.

Δεδομένου ότι ο Θεοφιλέστατος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό τις επόμενες ημέρες, δεν θα παραστεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη.

Αντίθετα, θα ακολουθηθεί κανονικά το δημοσιευθέν πρόγραμμα για την περίοδο από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα που θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου South Melbourne.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων