12/07/2023 12/07/2023 Με εθελοντική εργασία καθαρίστηκαν οι εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Κορέας στην Σεούλ. Πριν λίγες ημέρες, στην ανατολικότερη πλευρά της Ασίας, πολλοί εθελοντές, κυρίως νέοι και νέες, εργάστηκαν σε έργα συντηρήσεως και επιδιορθώσεως του κτηριακού συγκροτήματος της έδρας της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στην Σεούλ. Πέρασαν με μονωτικό βερνίκι τις εξωτερικές επιφάνειες των κτηρίων, καθάρισαν από τα φύλλα...
12 Ιουλίου, 2023 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 12:53

Εθελοντική καθαριότητα στις εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Κορέας

Διαδώστε:
Εθελοντική καθαριότητα στις εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Κορέας

Με εθελοντική εργασία καθαρίστηκαν οι εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Κορέας στην Σεούλ.

Πριν λίγες ημέρες, στην ανατολικότερη πλευρά της Ασίας, πολλοί εθελοντές, κυρίως νέοι και νέες, εργάστηκαν σε έργα συντηρήσεως και επιδιορθώσεως του κτηριακού συγκροτήματος της έδρας της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στην Σεούλ. Πέρασαν με μονωτικό βερνίκι τις εξωτερικές επιφάνειες των κτηρίων, καθάρισαν από τα φύλλα τα κεραμίδια, καθώς επίσης τις υδρορροές και τα φρεάτια.

Όλοι μαζί με θυσιαστικό πνεύμα εργάστηκαν μέχρι αργά το βράδυ προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο πριν αρχίσει η μακρά περίοδος των βροχοπτώσεων και των μουσώνων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε ευλογία παρά Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων