04/11/2023 05/11/2023 Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, ιερούργησε την δεύτερη Θεία Λειτουργία που τελείται κάθε Κυριακή στην ενορία της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος. Η Θεία Λειτουργία, τελέστηκε στο υποκείμενο του ναού παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου. Κατά τη θεραπεία του θείου κηρύγματος,...
04 Νοεμβρίου, 2023 - 16:58
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2023 - 12:28

Ο Μητροπολίτης Ιταλίας στην Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιταλίας στην Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, ιερούργησε την δεύτερη Θεία Λειτουργία που τελείται κάθε Κυριακή στην ενορία της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος.

Η Θεία Λειτουργία, τελέστηκε στο υποκείμενο του ναού παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου.

Κατά τη θεραπεία του θείου κηρύγματος, έγινε αναφορά στους εορταζόμενους Αγίους Αβράμιο και Μαρία, θείο και ανιψιά, και στον θαυμαστό βίο και στο σωτήριο τέλος αυτών.

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος είδε τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων, τα ευλόγησε και τους ευχήθηκε να έχουν πάντα τη σκέψη τους στο Θεό, για να Τον έχουνε βοηθό στη ζωή τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων