17/05/2019 17/05/2019 Την πρώτη του επαφή με τους Ιερείς των Ηνωμένων Πολιτειών είχε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε. Η τηλεδιάσκεψη διήρκησε περίπου μία ώρα και σε αυτήν συμμετείχαν περισσότεροι από 400 εν ενεργεία και συνταξιούχοι Ιερείς. Οι Ιερείς άκουσαν τον νέο Αρχιεπίσκοπο να τους εκφράζει την αγάπη του, το ενδιαφέρον του και...
17 Μαΐου, 2019 - 18:11

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής “Να με βλέπετε ως Διάκονό σας”- βίντεο

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής “Να με βλέπετε ως Διάκονό σας”- βίντεο

Την πρώτη του επαφή με τους Ιερείς των Ηνωμένων Πολιτειών είχε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε. Η τηλεδιάσκεψη διήρκησε περίπου μία ώρα και σε αυτήν συμμετείχαν περισσότεροι από 400 εν ενεργεία και συνταξιούχοι Ιερείς. Οι Ιερείς άκουσαν τον νέο Αρχιεπίσκοπο να τους εκφράζει την αγάπη του, το ενδιαφέρον του και την υπόσχεση του ότι θα συμπορευθούν και συνεργασθούν για το κοινό καλό της τοπικής Εκκλησίας.

“Μέσα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα έχουμε τη χαρά να γνωριστούμε μεταξύ μας καλύτερα. Έχω ήδη λάβει και συνεχίζω να λαμβάνω θερμές εκδηλώσεις χαράς αλλά και συγχαρητήρια μηνύματα από όλη την επικράτεια της Αμερικής τα οποία μηνύματά σας με ενθαρρύνουν στη διακονία που έρχομαι να αναλάβω. Στην Αμερική έρχομαι όχι μόνο για να είμαι ο Αρχιεπίσκοπός σας  αλλά θέλω να με βλέπετε ως πνευματικό φίλο και αδελφό σας. Να με βλέπετε ως διάκονό σας”, είπε μεταξύ άλλων ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Παρακολουθήστε τα βίντεο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων