07/01/2021 07/01/2021 Έντονο το κλίμα αναταραχής και η εσωτερική ένταση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής λόγω των εσωτερικών πολιτικών διενέξεων και την αναγνώριση του αποτέλεσματος των προσφάτων Προεδρικών εκλογών. “Ας προσευχηθούμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ας προσευχηθούμε για ειρήνη και συμφιλίωση. Είμαστε μια δημοκρατία, και η συμμόρφωση με τη θέληση του λαού εξασφαλίζει ένα έθνος, υπό τον...
07 Ιανουαρίου, 2021 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2021 - 19:00

“Ας προσευχηθούμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες”

Διαδώστε:
“Ας προσευχηθούμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες”

Έντονο το κλίμα αναταραχής και η εσωτερική ένταση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής λόγω των εσωτερικών πολιτικών διενέξεων και την αναγνώριση του αποτέλεσματος των προσφάτων Προεδρικών εκλογών.

“Ας προσευχηθούμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ας προσευχηθούμε για ειρήνη και συμφιλίωση. Είμαστε μια δημοκρατία, και η συμμόρφωση με τη θέληση του λαού εξασφαλίζει ένα έθνος, υπό τον Θεό, αδιαίρετο με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους” αναφέρει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του.

 

 

 

ΕΥΡΩΠΗ: Αποτροπιασμός για την επίθεση στο Καπιτώλιο

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ – ΗΠΑ: 800 πιστοί και 110 οικογένειες δυτών στο Τάρπον Σπρινγκς

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων