04/09/2020 04/09/2020 Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ο οποίος συμμετείχε στους εορτασμούς στο Φανάρι για την Αρχή της Ινδίκτου. Σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος βρέθηκε στο νεκροταφείο όπου είναι ενταφιασμένος ο κατά σάρκα πατέρας του αείμνηστος Βασίλειος Λαμπρυνιάδης, όπου και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του. Με ανάρτησή του...
04 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:22
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2020 - 19:03

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον τάφο του πατέρα του

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον τάφο του πατέρα του

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ο οποίος συμμετείχε στους εορτασμούς στο Φανάρι για την Αρχή της Ινδίκτου.

Σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος βρέθηκε στο νεκροταφείο όπου είναι ενταφιασμένος ο κατά σάρκα πατέρας του αείμνηστος Βασίλειος Λαμπρυνιάδης, όπου και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

Με ανάρτησή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος έγραψε:

“O Βασίλης Λαμπρυνιάδης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Πρόσφυγας στην Θεσσαλονίκη, δούλεψε σκληρά, λάτρευε την σύζυγό του Νάντια, μεγάλωσε πέντε αγόρια. Μου κληροδότησε την αγάπη για την Πόλη και το πάθος για τον Ελληνισμό. Σήμερα πραγματοποίησα μνημόσυνο στον τάφο του πατέρα μου”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων