20/03/2021 20/03/2021 Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προεξήρχε στην Ακολουθία της Α’ στάσεως των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, από όπου παραθέτουμε μικρή δέσμη φωτογραφικών στιγμιοτύπων. Ο Σεβασμιώτατος, κατά τις προηγούμενες ημέρες, επισκέφθηκε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη και συμμετείχε σε υποδοχές επίσημων προσκεκλημένων στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.     Στο...
20 Μαρτίου, 2021 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 16:19

Οι Χαιρετισμοί στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης

Διαδώστε:
Οι Χαιρετισμοί στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προεξήρχε στην Ακολουθία της Α’ στάσεως των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, από όπου παραθέτουμε μικρή δέσμη φωτογραφικών στιγμιοτύπων. Ο Σεβασμιώτατος, κατά τις προηγούμενες ημέρες, επισκέφθηκε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη και συμμετείχε σε υποδοχές επίσημων προσκεκλημένων στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

 

 

Στο μεταξύ, στις 17 Μαρτίου, το πρωί, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, τέλεσε Τρισάγιο επί του τάφου του αοιδίμου πατέρα του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων