23/01/2024 23/01/2024 Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Τζέρι Ισμαήλ στο γραφείο του είχε το πρωί της Τρίτης 23ης Ιανουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος πραγματοποιεί επαφές με θεσμικούς παράγοντες στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, έως και το τέλος της εβδομάδας. «Είχα την τιμή να συναντήσω τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ....
23 Ιανουαρίου, 2024 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2024 - 16:12

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Τζέρι Ισμαήλ στο γραφείο του είχε το πρωί της Τρίτης 23ης Ιανουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος πραγματοποιεί επαφές με θεσμικούς παράγοντες στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, έως και το τέλος της εβδομάδας.

«Είχα την τιμή να συναντήσω τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο στη Θεσσαλονίκη. Η συζήτησή μας ανέδειξε τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας, που έχουν τις ρίζες τους στον αμοιβαίο σεβασμό για όλους και στις κοινές αξίες. Η συνάντησή μας, σήμερα, ενίσχυσε τους δεσμούς ενότητας, ανθρωπιάς και συμπόνοιας, ειδικά καθώς ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ετοιμάζεται να εκφωνήσει την κεντρική ομιλία στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος στις 28 Ιανουαρίου» αναφέρει ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη σε ανάρτηση στον λογαριασμό του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων