02/09/2020 02/09/2020 Στη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο αναφέρθηκε με ανα΄ρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. “Τι τιμή να είσαι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη την πρώτη ημέρα του Νέου Εκκλησιαστικού Έτους, ημέρα και του περιβάλλοντος. Το Φανάρι αποτελεί το Σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας, αλλά και το...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 8:58

“Το Φανάρι αποτελεί το Κέντρο της Ορθοδοξίας”

Διαδώστε:
“Το Φανάρι αποτελεί το Κέντρο της Ορθοδοξίας”

Στη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο αναφέρθηκε με ανα΄ρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

“Τι τιμή να είσαι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη την πρώτη ημέρα του Νέου Εκκλησιαστικού Έτους, ημέρα και του περιβάλλοντος. Το Φανάρι αποτελεί το Σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας, αλλά και το σπίτι του πνευματικού πατέρα μας, που πάντα μας δέχεται με αγάπη στην πατρική του αγκάλη”, έγραψε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ενημέρωσε τον Παναγιώτατο για την επανέναρξη των εργασιών ανοικοδόμησης του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο “Σημείο Μηδέν”, καθώς και για την πορεία της πανδημίας στις ΗΠΑ και τις πρωτοβουλίες της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την ανακούφιση όλων όσοι έχουν νοσήσει από το νέο κορωνοϊό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση του Οικ. Πατριάρχη με τον Αρχιεπ. Αμερικής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων