05/03/2023 05/03/2023 Στο Σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας, το Φανάρι, εορτάστηκε σήμερα η Κυριακή της Ορθοδοξίας με την τέλεση Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας. Στη λαμπρότητα της ημέρας ήρθε να προστεθεί η συμμετοχή στο συλλείτουργο του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστιανιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, ο οποίος από την Παρασκευή πραγματοποιεί ειρηνική επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Δείτε το βίντεο...
05 Μαρτίου, 2023 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2023 - 14:39

Το tweet του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου για την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Διαδώστε:
Το tweet του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου για την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Στο Σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας, το Φανάρι, εορτάστηκε σήμερα η Κυριακή της Ορθοδοξίας με την τέλεση Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας. Στη λαμπρότητα της ημέρας ήρθε να προστεθεί η συμμετοχή στο συλλείτουργο του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστιανιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, ο οποίος από την Παρασκευή πραγματοποιεί ειρηνική επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

Την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησε στον σημερινό εορτασμό o Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Με ανάρτησή του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ο οποίος έλαβε μέρος στο συλλείτουργο, έγραψε για την Κυριακή της Ορθοδοξίας: “Ιδιαίτερο προνόμιο και τιμή ο εορτασμός της Κυριακής της Ορθοδοξίας στο Ιερό Κέντρο της Πίστεως μας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Να διατηρούμε πάντα την Πίστη που παραδόθηκε στους Αγίους, την Πίστη που έχει καθιερώσει την Οικουμένη!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων