12/07/2019 12/07/2019 Πλήθος κόσμου και δεκάδες παιδιά, υποδέχτηκαν τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο που έφτασε το απόγευμα της 11ης Ιουλίου (ώρα Αυστραλίας) στο αεροδρόμιο της Πέρθης. Εκεί βρισκόταν η Βυζαντινή Χορωδία του Αγίου Ιωάννου της Δαμασκού από την Αδελαΐδα που ταξίδεψε μαζί με τον Σεβασμιότατο και απήγγειλε ψαλμωδίες κατά την άφιξή του.     Στο αεροδρόμιο...
12 Ιουλίου, 2019 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2019 - 17:41

Η Δ. Αυστραλία υποδέχεται τον Αρχιεπ. Μακάριο

Διαδώστε:
Η Δ. Αυστραλία υποδέχεται τον Αρχιεπ. Μακάριο

Πλήθος κόσμου και δεκάδες παιδιά, υποδέχτηκαν τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο που έφτασε το απόγευμα της 11ης Ιουλίου (ώρα Αυστραλίας) στο αεροδρόμιο της Πέρθης.

Εκεί βρισκόταν η Βυζαντινή Χορωδία του Αγίου Ιωάννου της Δαμασκού από την Αδελαΐδα που ταξίδεψε μαζί με τον Σεβασμιότατο και απήγγειλε ψαλμωδίες κατά την άφιξή του.

 

 

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν Ιερείς της Πέρθης, αντιπροσωπεία παιδιών από Ελληνικά σχολεία, αντιπρόσωποι παροικιακών φορέων και δεκάδες πιστοί, που τον υποδέχτηκαν με την ιαχή «Άξιος Άξιος».

 

 

Η πρώτη ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακαρίου στην Δυτική Αυστραλία έγινε κατόπιν της επιθυμίας του Σεβασμιότατου να χοροστατήσει της πρώτης λειτουργίας στη νεόκτιστη εκκλησία του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη ανήμερα της γιορτής του Αγίου.

 

Από τον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Πέρθη:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων