06/12/2019 06/12/2019 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, είχε ο κ. Αντώνης Διαματάρης, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από την θέση του υφυπουργού Εξωτερικών αρμοδίου για θέματα αποδήμου ελληνισμού. Ο κ. Διαματάρης γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:  “Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, κ. Μακάριο, για την τιμή που μου...
06 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2019 - 12:32

Ο Αρχιεπ. Μακάριος τιμά τον Αντ. Διαματάρη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Μακάριος τιμά τον Αντ. Διαματάρη

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, είχε ο κ. Αντώνης Διαματάρης, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από την θέση του υφυπουργού Εξωτερικών αρμοδίου για θέματα αποδήμου ελληνισμού.

Ο κ. Διαματάρης γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:  “Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, κ. Μακάριο, για την τιμή που μου επεφύλαξε, να μου απονείμει το ανώτατο παράσημο της Αρχιεπισκοπής, τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Ανδρέα, σε αναγνώριση των υπηρεσιών μου για την εκκλησία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων