01/08/2019 01/08/2019 “Η Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη και Παράδοση διδάσκει ότι η ζωή ξεκινά από την πρώτη στιγμή της σύλληψης, ότι η ζωή του αγέννητου παιδιού είναι ιερή” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου που προωθείται στην Αυστραλία και επιτρέπει τις αμβλώσεις για κάθε λόγο μέχρι τους 5,5 μήνες της κύησης....
01 Αυγούστου, 2019 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2019 - 18:57

Ο Αρχιεπ. Μακάριος για το αγέννητο παιδί

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Μακάριος για το αγέννητο παιδί

“Η Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη και Παράδοση διδάσκει ότι η ζωή ξεκινά από την πρώτη στιγμή της σύλληψης, ότι η ζωή του αγέννητου παιδιού είναι ιερή” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου που προωθείται στην Αυστραλία και επιτρέπει τις αμβλώσεις για κάθε λόγο μέχρι τους 5,5 μήνες της κύησης.
Στην ανακοίνωση του Αρχιεπισκόπου, ο Μακαριώτατος εκφράζει “πόνο καρδίας” για το σχέδιο νόμου και προσθέτει ότι είναι τραγικό το γεγονός ότι δεν προστατεύεται η ζωή του αγέννητου παιδιού.

“Μαζί με άλλους θρησκευτικούς ηγέτες γράψαμε ήδη μια επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Νέας Νότιας Ουαλίας , ζητώντας του να διαθέσει χρόνο στην απαιτούμενη δημόσια διαβούλευση πριν περάσει τον νόμο”, αναφέρει στην ανακοίνωση

Η ανακοίνωση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων