10/12/2023 11/12/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, επισκέφθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 την Ενορία Αγίου Αθανασίου στο προάστιο Springvale της Μελβούρνης και ιερούργησε βοηθούμενος από τον π. Ευστάθιο Λαδά και τον Διάκονο Δημήτριο Δρούγα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κήρυξε τον Θείο Λόγο, ενώ μετέφερε στο εκκλησίασμα την ευλογία και...
10 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 2:14

Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στην Ενορία Αγίου Αθανασίου στο Springvale της Μελβούρνης

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στην Ενορία Αγίου Αθανασίου στο Springvale της Μελβούρνης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, επισκέφθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 την Ενορία Αγίου Αθανασίου στο προάστιο Springvale της Μελβούρνης και ιερούργησε βοηθούμενος από τον π. Ευστάθιο Λαδά και τον Διάκονο Δημήτριο Δρούγα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κήρυξε τον Θείο Λόγο, ενώ μετέφερε στο εκκλησίασμα την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων