08/01/2021 08/01/2021 Οι πιστοί της Πέρθης τίμησαν με λαμπρότητα τη Σύναξη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην ομώνυμη Ιερά Μονή την Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, και με κατάνυξη συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο π. Ελευθέριος Γεροβασίλης, εκ μέρους του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου, ο οποίος βρίσκεται στο Σύδνεϋ για θέματα διοικητικά,...
08 Ιανουαρίου, 2021 - 13:58

Πανηγύρισε η Μονή του Τιμίου Προδρόμου στην Πέρθη

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Μονή του Τιμίου Προδρόμου στην Πέρθη

Οι πιστοί της Πέρθης τίμησαν με λαμπρότητα τη Σύναξη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην ομώνυμη Ιερά Μονή την Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, και με κατάνυξη συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο π. Ελευθέριος Γεροβασίλης, εκ μέρους του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου, ο οποίος βρίσκεται στο Σύδνεϋ για θέματα διοικητικά, μετέφερε στο εκκλησίασμα τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και ευχήθηκε μακροημέρευση και κάθε ευλογία από τον Θεό στον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής π. Πρόδρομο, για τα ονομαστήριά του.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε κέρασμα στην παράπλευρη αίθουσα της Ιεράς Μονής, δίνοντας την ευκαιρία στους πιστούς να ευχηθούν στον εορτάζοντα π. Πρόδρομο.

Πηγή: vema.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων