28/02/2024 28/02/2024 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία για την έναρξη του Τριωδίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πέρθη, την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου, 25 Φεβρουαρίου 2024. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας,...
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 13:04

Πέρθη: Αγιασμός για το νέο έτος του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Διαδώστε:
Πέρθη: Αγιασμός για το νέο έτος του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία για την έναρξη του Τριωδίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πέρθη, την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου, 25 Φεβρουαρίου 2024.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου έτους του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας, καθώς και των λοιπών δραστηριοτήτων αυτής.

Στο τέλος, ο Επίσκοπος Κυανέων μετέφερε στο εκκλησίασμα και ιδιαίτερα στα παριστάμενα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου, τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων