07/07/2023 07/07/2023 «Πώς γνωρίζω ότι θα σωθώ μέσω της Ορθόδοξης Εκκλησίας;», ήταν το θέμα της ομιλίας που διοργανώθηκε από την πρωτοβουλία Go Fellowship της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριάκου. Η σχετική εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο προάστιο...
07 Ιουλίου, 2023 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2023 - 16:55

«Πώς γνωρίζω ότι θα σωθώ μέσω της Ορθόδοξης Εκκλησίας;» – Ομιλία στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
«Πώς γνωρίζω ότι θα σωθώ μέσω της Ορθόδοξης Εκκλησίας;» – Ομιλία στη Μελβούρνη

«Πώς γνωρίζω ότι θα σωθώ μέσω της Ορθόδοξης Εκκλησίας;», ήταν το θέμα της ομιλίας που διοργανώθηκε από την πρωτοβουλία Go Fellowship της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριάκου.

Η σχετική εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο προάστιο North Altona της Μελβούρνης και ομιλητής ήταν ο Ιερατικώς Προϊστάμενος αυτής, π. Δημήτριος Κατρινέι.

Ο π. Δημήτριος εξήγησε στους πιστούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ότι η σωτηρία δεν επέρχεται μόνο από την πίστη μας στον Θεό αλλά και από τα καλά έργα μας υπέρ του πλησίον. Στη διάρκεια της 90λεπτης ομιλίας, αναφέρθηκε σε διαφορετικές θρησκείες ανά τον κόσμο, επισημαίνοντας ότι η Ορθοδοξία είναι θεόπνευστη μέσω της ενσάρκωσης του Κυρίου και Σωτήρος μας Ιησού Χριστού που μας έδειξε πώς να ζήσουμε τη ζωή μας ώστε να προετοιμαστούμε για την αιώνια ζωή μαζί Του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο ακόλουθο βίντεο:

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων