13/12/2020 13/12/2020 Τον απερχόμενο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μελβούρνη, κ. Δημήτριο Μιχαλόπουλο, τίμησε με τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου για την αφοσίωση του προς την Εκκλησία και προς τα ιδεώδη του Γένους η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.  Η τιμητική αυτή διάκριση έγινε στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο προάστιο Clayton, στη Μελβούρνη, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου...
13 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2020 - 14:03

Τιμήθηκε για την αφοσίωσή του στην Εκκλησία και το Γένος

Διαδώστε:
Τιμήθηκε για την αφοσίωσή του στην Εκκλησία και το Γένος

Τον απερχόμενο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μελβούρνη, κ. Δημήτριο Μιχαλόπουλο, τίμησε με τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου για την αφοσίωση του προς την Εκκλησία και προς τα ιδεώδη του Γένους η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας. 

Η τιμητική αυτή διάκριση έγινε στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο προάστιο Clayton, στη Μελβούρνη, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελόης κ. Αιμιλιανού.

Ο κ. Μιχαλόπουλος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή και προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο για την τιμή που έγινε στο πρόσωπό του, ενώ υπογράμμισε την αξία της συνεργασίας και της ενότητας στους κόλπους της Ομογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στη Μελβούρνη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων